PHBM, inspirerend bouwen

PHBM is een jong en groeiend ingenieursbureau uit Amsterdam dat adviseert en ondersteunt in project-, contract- en procesmanagement ten behoeve van infrastructurele projecten. Deze werkzaamheden voeren zij uit in opdracht van opdrachtgevers (publiek/privaat) en opdrachtnemers.

Opdracht:

Omdat hun vorige website gedateerd begon te worden, is aan gonzodesign gevraagd het design van hun website geheel aan te passen (herontwerp). Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt u binnen enkele muisklikken uitgebreide informatie over hun organisatie, diensten en projecten.

Oplossing:

Dit responsive WordPress Theme heeft 2 Custom Post Types (extra tijdlijn, naast de ‘standaard’ Blog Post Type) voor het weergeven van alle projecten en voor de mensen die werkzaam zijn bij PHBM, met achterliggende projectpagina’s en resp. aparte pagina’s voor alle werknemers en oprichters/directie.

De backend van WordPress is ook aangepast door extra TinyMCE knoppen in de visuele editor van alle pagina’s en artikelen (ook bij de 2 CPT’s), Theme Options om ook teksten aan te kunnen passen op de homepage, etc.

Er is ook gekozen voor een overzichtelijke, rustige en professionele uitstraling van hun website, wat de leesbaarheid van hun boodschap ten goede komt. De gekozen huisstijl voor de website vormt nu ook veel meer een consistente eenheid met de rest van hun bestaande (grafisch) drukwerk.

Ontwerp Specificaties

Platform/CMS: WordPress

Techniek: HTML5, CSS3, PHP, jQuery, Ajax

Responsive: Ja

Bijzonderheden: custom icon font, Theme Options, custom post type voor projecten en team, page template m/z topbanner, nadruk op SEO en performance.

Tags: , ,