Logo ontwerpen en designs
Project: Logo Ontwerpen

Logo Ontwerpen

Het (bedrijfs)logo is DE eerste ‘bouwsteen’ naar een passende, onderscheidende en herkenbare huisstijl. Achter een goed logo gaat een heleboel werk schuil: typografie, kleuren, uitstraling en vormtaal zijn maar een paar zaken waarop gelet dient te worden.

Beuckens & Olboeter

Beuckens & Olboeter is een boekhouder in Breukelen in de provincie Utrecht. Zij houden zich bezig met het adviseren over en verzorgen van boekhoudingen en administraties en het adviseren over en verzorgen van fiscale aangiftes.

Logo Beuckens & Olboeter

Brix Makelaars

Na goedkeuring van het logo heeft gonzodesign vervolgens ook nog het ontwerp gemaakt voor de visitekaartjes en het briefpapier, het hele traject was binnen één maand afgerond.

Afbeelding van het logo ontwerp t.b.v. Brix Makelaars te Voorburg. gonzodesign heeft de Huisstijl van deze makelaar ontworpen

Intragens

gonzodesign heeft in opdracht van Studio Brederoo een nieuw onderscheidend logo ontworpen en deze ook toegepast in het briefpapier.

Afbeelding van het logo ontwerp voor Itragens. Tevens heeft gonzodesign het briefpapier ontworpen

Botab

Dit logo is door gonzodesign ontworpen en gerealiseerd voor Botab, een bouw- en onderhoudstechnisch adviesbureau (logo is o.a. opgenomen in de LogoPond Logo Gallery).

Afbeelding van het logo dat door gonzodesign is ontworpen en gerealiseerd voor Botab

51Colours

Allereerst moest een logo ontworpen worden voor deze ‘handelsonderneming’, waarbij één van de vereisten voor het logo was dat deze een typografisch karakter (zonder beeldmerk, symbool of icoon) moest hebben, het logo-font is zelf ontworpen.

Afbeelding van het logo voor 51colours, het logo font is zelf ontworpen

DressCode

DressCode is een mode-winkel in Beijing die zich richt op de Chinese (upper) middle-class vrouwen, hiervoor moest een logo en een brochure worden ontworpen (zelfontworpen lettertype).

Afbeelding van het logo ontwerp voor DressCode, een mode winkel uit Beijing (China)

Improving Business

Improving Business werkt aan beter klantcontact en betere communicatie met klanten. Dat krijgen ze voor elkaar met een door iedereen gedeelde visie, en een werkwijze die stevig verankerd is in de hele organisatie.

Afbeelding van het logo ontwerp voor Improving Business

En nog meer Logo ontwerpen ..

logo studiegids
logo NW Projects
logo CPI
Logo consumanagment
duurzaambedrijfsleven logo
De Bruijn Damesmode

Wil je meer te weten komen over mijn werkwijze, pak dan nu je telefoon op en geef me een belletje? Maar contact opnemen via het contactformulier vind ik ook helemaal prima ツ ..

Ontwerp Specificaties

Items: diverse logo ontwerpen

Software: Adobe Illustrator.

Kleuren: In overleg met de klanten en worden middels PMS kleur vastgelegd.

Bijzonderheden: zelfgemaakt Logo lettertypes, v.v. huisstijlmanagement.

Enneh, .. ‘like what you see’?

Vraag een Offerte aan!