Logo ontwerpen 2007 - 2012

Logo Design

Het (bedrijfs)logo is DE eerste ‘bouwsteen’ naar een passende, onderscheidende en herkenbare huisstijl. Achter een goed logo gaat een heleboel werk schuil: typografie, kleuren, uitstraling en vormtaal zijn maar een paar zaken waarop gelet dient te worden.

Afbeelding van het logo ontwerp t.b.v. Brix Makelaars te Voorburg. gonzodesign heeft de Huisstijl van deze makelaar ontworpen

Brix Makelaars

Na goedkeuring van het logo heeft gonzodesign vervolgens ook nog het ontwerp gemaakt voor de visitekaartjes en het briefpapier, het hele traject was binnen één maand afgerond.

Afbeelding van het logo ontwerp voor Itragens. Tevens heeft gonzodesign het briefpapier ontworpen

Intragens

gonzodesign heeft in opdracht van Studio Brederoo een nieuw onderscheidend logo ontworpen en deze ook toegepast in het briefpapier.

Afbeelding van het logo dat door gonzodesign is ontworpen en gerealiseerd voor Botab

Botab

Dit logo is door gonzodesign ontworpen en gerealiseerd voor Botab, een bouw- en onderhoudstechnisch adviesbureau (logo is o.a. opgenomen in de LogoPond Logo Gallery).

Afbeelding van het logo voor 51colours, het logo font is zelf ontworpen

51Colours

Allereerst moest een logo ontworpen worden voor deze ‘handelsonderneming’, waarbij één van de vereisten voor het logo was dat deze een typografisch karakter (zonder beeldmerk, symbool of icoon) moest hebben, het logo-font is zelf ontworpen.

Afbeelding van het logo ontwerp voor DressCode, een mode winkel uit Beijing (China)

DressCode

DressCode is een mode-winkel in Beijing die zich richt op de Chinese (upper) middle-class vrouwen, hiervoor moest een logo en een brochure worden ontworpen (zelfontworpen lettertype).

Afbeelding van het logo ontwerp voor Improving Business

Improving Business

Improving Business werkt aan beter klantcontact en betere communicatie met klanten. Dat krijgen ze voor elkaar met een door iedereen gedeelde visie, en een werkwijze die stevig verankerd is in de hele organisatie.

En nog meer Logo’s ..

Wilt u meer te weten komen over mijn werkwijze, pak dan nu uw telefoon op en geef me een belletje? Maar contact opnemen via het contactformulier vind ik ook helemaal prima ツ ..

Ontwerp Specificaties

Items: diverse logo designs.

Software: Adobe Illustrator.

Kleuren: In overleg met de klanten en worden middels PMS kleur vastgelegd.

Bijzonderheden: zelfgemaakt Logo lettertypes, v.v. huisstijlmanagement.

Ook zo'n retesnelle en vette website, .. of mieters logo?

gonzodesign staat garant voor kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Een geschikte partner voor zowel startende ondernemers, particulieren als het MKB. Met ruim 14 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, maar ook het ontwerpen van logo's, het opmaken van huisstijlen en andersoortig promotiemateriaal.

Offerte Aanvraag

Enneh, .. ‘like what you see’?

Vraag een Offerte aan!