responsive WordPress theme gonzoblog

gonzoblog.nl

Wat ooit in 2008 begon als een verzameling bookmarks en artikelen uit andere blogs voor persoonlijk gebruik, is uitgegroeid tot een uitgebreide bron voor grafische ontwerpers, webdesigners en developers met zo’n 20-25.000 unieke bezoekers per maand in de hoogtijdagen 2012-’14.

De gonzoblog.nl richt zich op alle gebieden van ontwerp en creativiteit, variërend van: Grafisch ontwerp, Logo ontwerp, Print Media, Branding, Typografie, Responsive Web Design, Bloggen, Zoekmachine Optimalisatie, Marketing, Social Media en meer. Een breed scala aan activiteiten, maar met een focus op Design.

fig.1: Logo ontwerp voor gonzoblog.nl

De gonzoblog.nl wordt voortdurend bijgewerkt met unieke inhoud wat voornamelijk bestaat uit opmerkelijke tips, trucs en waardevolle tools die de moderne design freelancer zullen helpen om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen. De ‘Tweet Parade’ is daarbij een terugkomend fenomeen met een verzameling van de beste artikelen en tutorials van de afgelopen periode.

fig.2: Responsive WordPress Theme gonzoblog.nl

De gonzoblog.nl kreeg op 28 juni 2011 een responsive WordPress theme waardoor het aantal bezoekers zich binnen 2 maanden had verdrievoudigd!

Ontwerp Specificaties

Platform/CMS: WordPress

Techniek: HTML5, CSS3, PHP, jQuery

Responsive: Ja

Bijzonderheden: custom icon font, custom post type voor projecten, nadruk op performance.

Ook zo'n retesnelle en vette website, .. of mieters logo?

gonzodesign staat garant voor kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Een geschikte partner voor zowel startende ondernemers, particulieren als het MKB. Met ruim 14 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, maar ook het ontwerpen van logo's, het opmaken van huisstijlen en andersoortig promotiemateriaal.

Offerte Aanvraag

Enneh, .. ‘like what you see’?

Vraag een Offerte aan!