responsive WordPress theme Design for Good

Design for Good

Design for Good is in het leven geroepen door Jop Timmers om bedrijven te inspireren en te helpen om een positieve bijdrage te leveren aan mens en milieu. Voordat Jop Design for Good startte in 2011, was hij industrieel ontwerper en consultant.

Opdracht:

Een responsive WordPress Theme voor Design for Good ontwerpen om dit designbureau, gespecialiseerd in duurzame innovaties, te voorzien van een ‘online presence’ inclusief mogelijkheid om te bloggen.

fig.1: DfG Website op zowel Portrait als Landscape orientation

Oplossing:

Voor het vertonen en toelichten van afgeronde projecten door Design for Good, is een 2de tijdslijn (custom post type) gerealiseerd. Op de index pagina wordt het laatste project getoond samen met het uitreksel van de laatste 2 artikelen getoond met links naar de specifieke project of artikel.

fig.2: Responsive WordPress Theme ontwerp voor Design for Good
Ontwerp Specificaties

Platform/CMS: WordPress

Techniek: HTML5, CSS3, PHP, jQuery

Responsive: Ja

Bijzonderheden: custom post type voor projecten, meedere custom pages and sidebars, nadruk op performance.

Ook zo'n retesnelle en vette website, .. of mieters logo?

gonzodesign staat garant voor kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Een geschikte partner voor zowel startende ondernemers, organisaties als het MKB. Met ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, maar ook het ontwerpen van logo's, het opmaken van huisstijlen en andersoortig promotiemateriaal.

Offerte Aanvraag

Enneh, .. ‘like what you see’?

Vraag een Offerte aan!