De Best & Partners

De Best & Partners is een landelijk ervaren en vakkundig incassobureau en deurwaarderskantoor in Hoofddorp en Haarlem, gespecialiseerd in kredietmanagement, het incasseren van geldvorderingen, juridisch advies op dit gebied en de uitvoering van ambtelijke opdrachten.

Opdracht:

Ik ben gevraagd om in samenwerking met mijn klant, MCSPR.nl (verantwoordelijk voor het schrijven en aanleveren van de site content), een totaal nieuwe visuele identiteit en een responsive website te ontwerpen.

Ondertussen is er een nieuwe website gemaakt waar gonzodesign in zijn geheel niet verantwoordelijk voor is!

Oplossing:

Allereerst is er een logo ontworpen en in de huisstijl zijn herkenbare elementen verwerkt, die afgeleid zijn van het logo. Deze elementen keren steeds terug en zorgen zo voor de herkenbaarheid en identiteit van de diverse media uitingen.

Het Responsive WordPress Theme is vanaf de grond gebouwd, met extra ingebouwde functionaliteit (zoals o.a. extra menu TinyMCE knoppen om jQuery Tabs, jQuery Toggles, link knoppen en een extra Foto Slider toe te voegen aan afzonderlijke pagina’s en/of artikelen).

Tevens is er een Theme Options pagina toegevoegd aan de backend van WordPress zodat de totale inhoud van een aantal custom pagina’s (op maat gebouwde pagina’s buiten de standaard pagina’s) volledig gevuld kan worden qua foto’s, teksten en knoppen vanuit de dashboard zonder enige kennis van coderen.

Ontwerp Specificaties

Grafische Items: Logo, Visitekaartjes, Briefpapier, Enveloppen (C4 en C5, venster rechts), A5 Memoblok, Stickervellen, etc.

Platform/CMS: WordPress

Techniek: HTML5, CSS3, PHP, jQuery

Responsive: Ja

Bijzonderheden: custom icon font, extra TinyMCE menu knoppen, uitgebreide Theme Options.

Tags: , , ,