Logo en huisstijl ontwerp de Best en Partners
Project: De Best & Partners

De Best & Partners

De Best & Partners is een landelijk ervaren en vakkundig incassobureau en deurwaarderskantoor in Hoofddorp en Haarlem, gespecialiseerd in kredietmanagement, het incasseren van geldvorderingen, juridisch advies op dit gebied en de uitvoering van ambtelijke opdrachten.

Opdracht:

Ik ben gevraagd om in samenwerking met mijn klant, MCSPR.nl (verantwoordelijk voor het schrijven en aanleveren van de site content), een totaal nieuwe visuele identiteit en een responsive website te ontwerpen.

Afbeelding met de visitekaartjes van De Best en Partners
fig.1: Visitekaartjes voor De Best & Partners

Oplossing:

Allereerst is er een logo ontworpen en in de huisstijl zijn herkenbare elementen verwerkt, die afgeleid zijn van het logo. Deze elementen keren steeds terug en zorgen zo voor de herkenbaarheid en identiteit van de diverse media uitingen.

Afbeelding met het ontwerp (voor- en achterzijde) voor het briefpapier van De Best en Partners.
fig.2: Briefpapier voor de De Best & Partners

Het Responsive WordPress Theme is vanaf de grond gebouwd, met extra ingebouwde functionaliteit (zoals o.a. extra menu TinyMCE knoppen en een Theme Options pagina zodat gedeeltes van de content op een aantal custom pagina’s kon worden ingevoerd.

3 jaar na publicatie van de website die voor DBP is gerealiseerd, is er een andere en nieuwe website gemaakt! De huisstijl zoals deze door gonzodesign is ontworpen, wordt nog wel gebruikt.
Afbeelding met alle grafische huisstijl uitingen van De Best en Partners. Op de afbeelding staan de visitekaartjes, briefpapier, enveloppe met venster.
fig.3: Alle Huisstijl uitingen op papier van De Best & Partners
Ontwerp Specificaties

Grafische Items: Logo, Visitekaartjes, Briefpapier, Enveloppen (C4 en C5, venster rechts), A5 Memoblok, Stickervellen, etc.

Platform/CMS: WordPress

Techniek: HTML5, CSS3, PHP, jQuery

Responsive: Ja

Bijzonderheden: custom icon font, extra TinyMCE menu knoppen, uitgebreide Theme Options.

Enneh, .. ‘like what you see’?

Vraag een Offerte aan!