Logo en huisstijlontwerp Cosys

Cosys connecting systems

COSYS _connecting systems laat de ICT-middelen van bedrijven/organisaties beter aansluiten op hun bedrijfsprocessen, door zowel in- als externe applicaties efficiënt en onderhoudbaar met elkaar te verbinden.

Opdracht:

gonzodesign is gevraagd een onderscheidend logo en huisstijl te ontwerpen voor deze beginnende onderneming. Na goedkeuring van het logo heeft gonzodesign vervolgens ook het ontwerp gemaakt voor de visitekaartjes, het briefpapier, 2 enveloppe-formaten (C4 en C5) en de website.

fig.1: Cosys Logo, ‘connecting the dots‘ ..

Oplossing:

Het gebruikte beeldmerk is een visuele uitbeelding van verbindingen/netwerk tussen diverse computersystemen. Tevens is een zelfontworpen lettertype voor het logo (logotype) ontworpen, deze is gemaakt op basis van de vormtaal van het beeldmerk.

fig.2: Briefpapier voor Cosys

Het huisstijl-handboek is geschreven om de verschillende afspraken (o.a. PMS kleuren, stijlopmaak ten behoeve van de correspondentie, diverse afmetingen, gebruik van de macro’s) vast te leggen.

Ook zijn er 2 Microsoft Word macro’s geschreven t.b.v. het briefpapier en het maken van PDF’jes (voor bijv. correspondentie per email of publicatie op het internet).

fig.3: Deze statische website is nog steeds online!

Tevens is er ook een statische website gemaakt, voor deze site zijn er tevens een aantal icoontjes en grafische afbeeldingen en illustraties (o.a. stroomdiagrammen) gemaakt.

Ontwerp Specificaties

Items: logo, visitekaartjes, briefpapier,  enveloppen & website.

Software: Adobe Illustrator, Microsoft Word (t.b.v. de macro’s)

Kleuren: PMS 299 + Cool Gray 11 (2K)

Website: HTML4, CSS2/3,  jQuery, PHP tbv. mailform (NIET Responsive)

Bijzonderheden: zelfgemaakt Logo lettertype, v.v. huisstijlmanagement

Ook zo'n retesnelle en vette website, .. of mieters logo?

gonzodesign staat garant voor kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Een geschikte partner voor zowel startende ondernemers, particulieren als het MKB. Met ruim 14 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, maar ook het ontwerpen van logo's, het opmaken van huisstijlen en andersoortig promotiemateriaal.

Offerte Aanvraag

Enneh, .. ‘like what you see’?

Vraag een Offerte aan!