Logo en huisstijlontwerp Carneiro Watson

Carneiro Watson

Carneiro Watson is gespecialiseerd in executive search, research, werving en selectie van HBO’ers en academici voor permanente functies. Kenmerkend voor het bureau is een persoonlijke en gestructureerde aanpak.

Opdracht:

gonzodesign is gevraagd een onderscheidend en passend logo te ontwerpen, tevens is er een ontwerp gemaakt voor visitekaartjes, briefpapier en 2 enveloppe-formaten (C4 en C5).

fig.1: Het nieuwe Logo Design voor Carneiro Watson

Oplossing:

Voor het logotype is een zelfontworpen lettertype gebruikt, om onder andere de herkenbaarheid te bevorderen. In het logo is nog een ‘plus-teken’ geïntegreerd om het matchen / koppelen van vraag en aanbod te benadrukken.

fig.2: Alle Grafische Huisstijl items van Carneiro Watson

Tevens zijn er 2 Microsoft Word macro’s geschreven t.b.v. het briefpapier en het maken van PDF’jes (voor bijv. correspondentie per email of publicatie op het internet).

Het huisstijl-handboek is geschreven om de verschillende afspraken (o.a. PMS kleuren, stijlopmaak ten behoeve van de correspondentie, diverse afmetingen, gebruik van de macro’s) vast te leggen.

Ontwerp Specificaties

Items: logo en huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, brochure & enveloppen).

Software: Adobe Illustrator, Microsoft Word (t.b.v. de macro’s)

Kleuren: PMS 299 + Cool Gray 11 (2K)

Bijzonderheden: zelfgemaakt Logo lettertype, v.v. huisstijlmanagement

Ook zo'n retesnelle en vette website, .. of mieters logo?

gonzodesign staat garant voor kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Een geschikte partner voor zowel startende ondernemers, organisaties als het MKB. Met ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, maar ook het ontwerpen van logo's, het opmaken van huisstijlen en andersoortig promotiemateriaal.

Offerte Aanvraag

Enneh, .. ‘like what you see’?

Vraag een Offerte aan!