Logo en huisstijlontwerp Carneiro Watson
Project: Carneiro Watson

Carneiro Watson

Carneiro Watson is gespecialiseerd in executive search, research, werving en selectie van HBO’ers en academici voor permanente functies. Kenmerkend voor het bureau is een persoonlijke en gestructureerde aanpak.

Opdracht:

gonzodesign is gevraagd een onderscheidend en passend logo te ontwerpen, tevens is er een ontwerp gemaakt voor visitekaartjes, briefpapier en 2 enveloppe-formaten (C4 en C5).

Logo ontwerp Carneiro Watson met een eigen gemaakt logo lettertype en een subtitel: 'matching ambitions'.
fig.1: Het nieuwe Logo Design voor Carneiro Watson

Oplossing:

Voor het logotype is een zelfontworpen lettertype gebruikt, om onder andere de herkenbaarheid te bevorderen. In het logo is nog een ‘plus-teken’ geïntegreerd om het matchen / koppelen van vraag en aanbod te benadrukken.

Het volledige huisstijl ontwerp voor Carneiro Watson: Logo ontwerp, visitekaartjes, briefpapier en 2 formaten enveloppe met venster.
fig.2: Alle Grafische Huisstijl items van Carneiro Watson

Tevens zijn er 2 Microsoft Word macro’s geschreven t.b.v. het briefpapier en het maken van PDF’jes (voor bijv. correspondentie per email of publicatie op het internet).

Het huisstijl-handboek is geschreven om de verschillende afspraken (o.a. PMS kleuren, stijlopmaak ten behoeve van de correspondentie, diverse afmetingen, gebruik van de macro’s) vast te leggen.

Ontwerp Specificaties

Items: logo en huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, brochure & enveloppen).

Software: Adobe Illustrator, Microsoft Word (t.b.v. de macro’s)

Kleuren: PMS 299 + Cool Gray 11 (2K)

Bijzonderheden: zelfgemaakt Logo lettertype, v.v. huisstijlmanagement

Enneh, .. ‘like what you see’?

Vraag een Offerte aan!