responsive WordPress theme Beeyond
Project: Beeyond

Beeyond

Beeyond is een multi-domein Master Data Management (MDM) systeem en kan hierdoor ook ingezet worden als Product Information Management systeem (PIM systeem) of Customer Relationship Management systeem (CRM systeem). In Beeyond kunnen verschillende typen data opgeslagen, beheerd, gemuteerd en vanuit Beeyond gedeeld worden.

Opdracht:

Na een goed en constructief gesprek met de klant Abacus, is nostromo samen met gonzodesign met een gedegen plan gekomen om de website te vernieuwen.

Oplossing:

Nadat de wireframes waren goedgekeurd door de klant, is er begonnen aan de bouw van de website en het maken van een custom icon font. In dit responsive WordPress theme zijn een aantal zaken ingebouwd, zoals een theme options page om de inhoud van de slider (homepage), en o.a. alle adres-, contactgegevens en Google Map in te kunnen vullen.

zelfgemaakt en gecodeerd Responsive WordPress Theme voor Beeyond
fig.1: Responsive WordPress Theme voor Beeyond

Er is ook een behoorlijk grote flexibiliteit ingebouwd om de klant de content te kunnen laten beheersen door o.a. gebruik te maken van widgets (sidebars), Advanced Custom Fields voor het invullen van Call-to-Action banners, en TinyMCE buttons om Tabs, Toggles, link knoppen, etc. toe te voegen aan de inhoud van alle pagina’s en/of artikelen.

Afbeelding van responsive WordPress theme Beeyond op een mobiel en op een laptop
Fig.2: Voor deze responsive website zijn ook een aantal custom iconen gemaakt.

Een nieuw design, nieuwe menu structuur, volledig responsive en een aantal custom SVG iconen maken deze websites helemaal af.

Ontwerp Specificaties

Platform/CMS: WordPress

Techniek: HTML5, CSS3, PHP, jQuery, Ajax

Responsive: Ja

Bijzonderheden: custom icon font, Theme Options, custom post type voor services en testimonials, topbanner obv. conditional tags, nadruk op SEO en performance.

Enneh, .. ‘like what you see’?

Vraag een Offerte aan!