Logo en huisstijlontwerp Apex

Apex Engineering

APEX Engineering is een professioneel werktuigbouwkundig ingenieursbureau gevestigd te Emmer-Compascuum. Dit ingenieursbureau heeft ervaring in het ontwerpen, uitwerken en tekenen van projecten in de machinebouwbouw, vliegtuigbouw en fijnmechanica.

Opdracht:

gonzodesign is gevraagd een nieuw logo en huisstijl te ontwerpen, na een aantal jaar bestaan van dit bureau was er de wens om professionele marketing-tools te laten ontwerpen.

fig.1: Logo Design voor Apex Engineering

Oplossing:

gonzodesign heeft een nieuw onderscheidend logo ontworpen en deze ook toegepast in de nieuw ontworpen visite-kaartjes, het briefpapier en de enveloppen (C5 en EA4 formaten).

fig.2: Briefpapier voor Apex Engineering

Ook zijn er 2 Microsoft Word macro’s geschreven t.b.v. het briefpapier en het maken van PDF’jes (voor bijv. correspondentie per email of publicatie op het internet – white papers).

Ontwerp Specificaties

Items: logo en huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, brochure & enveloppen).

Software: Adobe Illustrator, Microsoft Word (t.b.v. de macro’s)

Kleuren: PMS 299 + Cool Gray 11 (2K)

Bijzonderheden: zelfgemaakt Logo lettertype, v.v. huisstijlmanagement

Ook zo'n retesnelle en vette website, .. of mieters logo?

gonzodesign staat garant voor kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Een geschikte partner voor zowel startende ondernemers, organisaties als het MKB. Met ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, maar ook het ontwerpen van logo's, het opmaken van huisstijlen en andersoortig promotiemateriaal.

Offerte Aanvraag

Enneh, .. ‘like what you see’?

Vraag een Offerte aan!