responsive WordPress theme Almezo

Almezo, VvE Beheer

Almezo B.V. is een beheerorganisatie voor VvE’s (Vereniging van Eigenaren) in de regio Haaglanden. Zij zijn begonnen met de oprichting begin dit jaar met de reden dat ze graag mensen willen helpen bij het beheren van hun VvE, maar ook omdat zij ervan overtuigd zijn dat het beter kan.

Opdracht:

gonzodesign is gevraagd om een totale nieuwe huisstijl en een responsive WordPress website voor Almezo te ontwerpen. Nadruk bij de website lag op een unieke vormgeving en structuur zodat binnen enkele muisklikken uitgebreide informatie over de organisatie, diensten en nieuwsberichten te vinden zijn.

afbeelding van het logo design voor Almezo, VvE beheer
fig.1: Almezo Logo

Oplossing:

Als eerste is er een logo ontworpen en zijn in de verdere huisstijl herkenbare elementen verwerkt, die afgeleid zijn van het logo. Deze elementen keren steeds terug en zorgen zo voor de herkenbaarheid en identiteit van de diverse media uitingen.

Afbeelding van een Desktop, tablet en mobiel waarop de responsive WordPress site is te zien.
fig.2: Responsive WordPress Theme Ontwerp

Dit responsive WordPress Theme heeft 1 Custom Post Type (extra tijdslijn voor referenties) en 1 Custom Page Type tbv. de verschillende diensten die Almezo hun klanten aanbied. Tevens is er een custom icon font toegevoegd en is er veel aandacht besteed aan de zoekmachine vriendelijkheid en performance (o.a. laaddtijd).

Mobiele navigatie opengeklapt op de website almezo.nl. Afbeelding van de mobiele navigatie open op tablet
fig.3: Mobiele navigatie op Touch Screens

De backend van WordPress is ook aangepast door extra TinyMCE knoppen in de visuele editor van alle pagina’s en artikelen, Theme Options om ook teksten aan te kunnen passen op de homepage, de foto’s te uploaden voor de afbeeldingen carrousel, het tonen van verschillende adresgegevens en sociale media accounts, etc.

Ontwerp Specificaties

Grafische Items: Logo, Visitekaartjes en Briefpapier

Platform/CMS: WordPress

Techniek: HTML5, CSS3, PHP, jQuery, Ajax

Responsive: Ja

Bijzonderheden: custom icon font, uitgebreide Theme Options, custom page type (tbv. diensten) en een Custom Post Type (tbv. referenties), topbanner obv. conditional tags, nadruk op SEO en performance.

Enneh, .. ‘like what you see’?

Vraag een Offerte aan!