Aanbeveling: Zoë Cramer, Red pepper gang

Mijn website was onoverzichtelijk, vond ik zelf, er zat geen logische route in. Ook in het content management systeem raakte ik af en toe de weg kwijt. Jan Rajtoral van gonzodesign heeft een nieuwe site voor mij ontworpen en gebouwd. Vanaf dag één kon ik daar prima mee werken, ook omdat Jan de tijd nam om mij pagina voor pagina uit te leggen hoe het cms in elkaar steekt.

Terwijl ik de site met mijn content aan het vullen was, was Jan nog esthetische aanpassingen aan het doen om de site nog strakker te maken. Met elke vraag kon ik bij Jan terecht en hij gaf mij goede adviezen over de opbouw van mijn content. Ook nadat Jan de website voor mij live had gezet, heeft hij samen met mij pagina voor pagina alles doorlopen om te kijken wat misschien toch nog aanpassing nodig had. Mijn nieuwe website is razendsnel, oogt goed, is overzichtelijk en heel makkelijk te beheren. Dank je wel, Jan!

Bekijk Project

Ook zo'n retesnelle en vette website, .. of mieters logo?

gonzodesign staat garant voor kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Een geschikte partner voor zowel startende ondernemers, organisaties als het MKB. Met ruim 17 jaar ervaring in het ontwikkelen van maatwerk WP thema's, maar ook het ontwerpen van logo's, het opmaken van huisstijlen en andersoortig promotiemateriaal.

Offerte Aanvraag

Meest Recent Project

n29 | B&B Amsterdam