Aanbeveling: Bart van Schijndel, cosys

Jan heeft naar volle tevredenheid de branding van mijn bedrijf verzorgd. Dat pakt hij op een professionele manier aan. Maar verliest de klantvriendelijkheid absoluut niet uit het oog! Het is fijn overleggen met Jan. Hij wist bij mij in ieder geval op dezelfde frequentie uit te komen als ik. Het resultaat van zijn werk sloot daarom perfect aan bij mijn verwachtingspatroon.

Nu zijn we samen bezig met het ontwerp van de website. Op dit vlak is hij de ideale mix tussen designer en techneut; als een designer niet schrikt van termen als W3C compliant (sterker nog: hij benadrukt het belang ervan!) vind ik dat erg prettig… Niet onbelangrijk: naast een vakman is Jan ook nog eens een ontzettend aardige gozer!

Bekijk Project

Ook zo'n retesnelle en vette website, .. of mieters logo?

gonzodesign staat garant voor kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Een geschikte partner voor zowel startende ondernemers, organisaties als het MKB. Met ruim 17 jaar ervaring in het ontwikkelen van maatwerk WP thema's, maar ook het ontwerpen van logo's, het opmaken van huisstijlen en andersoortig promotiemateriaal.

Offerte Aanvraag

Meest Recent Project

n29 | B&B Amsterdam