Omdat gonzodesign lang niet alles zelf kan uitvoeren of realiseren, werk ik graag samen met mijn partners om u nog beter te kunnen helpen! gonzodesign werkt samen met een aantal vakbekwame en gespecialiseerde partners die uw bedrijf op internet of op papier een professionele uitstraling geven.

Dedicated Partners gonzodesign

Nostromo

Met meer dan zeven jaar ervaring kan je bij WordPress specialist nostromo rekenen op een professionele oplossing en uitstekende begeleiding. Met WordPress onderhoud neemt nostromo het technisch onderhoud over van uw WordPress website. Het bijwerken van WordPress, plugins en thema’s, maken van backups (en natuurlijk ook het terugzetten hiervan als het nodig is) en het verwijderen van spam en malware zijn taken die we van je overnemen.

nostromo

ITFlows

ITflows is gespecialiseerd in ontwikkeling voor het internet met behulp van de nieuwste technologieën. Zo bouwt ITFlows applicaties met behulp van CakePHP of Ruby on Rails in combinatie met jQuery. gonzodesign werkt nauw samen met Youri van der Lans van ITFlows voor het graaggedaan.nl project, dit is een custom Ruby on Rails CMS met allerlei zelfgebouwde features en widgets.

ITFlows

Studio Brederoo

Studio Brederoo, ontwerpbureau voor grafische vormgeving, reclame en websites in het ruimste zin van het woord. Danny Brederoo is voornamelijk zeer bedreven in fotografie en het ontwerpen en vormgeven van boeken en magazines. Organiseren wij de inhoud daarvan en houden wij ons bezig met de redactie, fotografen, tekstschrijvers en vertalen het desgewenst naar digitale publicaties.

Studio Brederoo

Drukkerij Vádeli

Drukkerij Vadéli is al bijna 80 jaar gevestigd in het karakteristieke pand aan de Rijswijkseweg in Den Haag. Begonnen als drukkerij met loden letters en hand-, degel- en cilinderpersen is eind jaren zestig/begin jaren zeventig van de vorige eeuw een omschakeling naar een moderne offsetdrukkerij gemaakt. Bonkende boekdrukpersen hebben plaats gemaakt voor soepel lopende meerkleuren offsetpersen en losse letters zijn vervangen door digitaal zet- en opmaakwerk.

Vadéli

Vimexx Webhosting

Webhosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Binnen enkele minuten je eigen website online. Opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken voor een sublieme webhosting ervaring. Vimexx is in 2019 de best beoordeelde webhoster van Nederland.

Vimexx

WebXtra Webhosting

Web://Xtra bestaat sinds medio 2004 en is op het moment een snel groeiend bedrijf met duizenden klanten. Web://Xtra is een synoniem in de webhosting wereld voor “meer voor minder” en “Service & Kwaliteit”. Dat heeft u natuurlijk vaker gehoord, maar bij Web://Xtra is dit zeker waar.

WebXtra