WordPress Thema Ontwerp en Ontwikkeling

WordPress is een veelzijdig and krachtig CMS (Content Management System). Het is zeer geschikt als technische basis voor corporate websites, e-commerce websites en websites met een focus op content publishing. Ruim 35% van alle websites wereldwijd wordt met een WordPress CMS opgeleverd en onderhouden, maar WordPress is ook hier in Nederland zeer populair.

Ik heb een artikel geschreven over de verschillende voordelen die WordPress biedt: Belangrijkste Redenen om WordPress te gebruiken.

gonzodesign gelooft dat WordPress sites moeten werken met een minimale set-up, zodat u zich kunt focussen op het delen van uw verhaal, product(en) of dienst. gonzodesign werkt al sinds 2008 met WordPress en heeft al meer dan 60 websites met dit CMS gemaakt, .. ervaring genoeg dus.

WordPress Thema Ontwerp

Een website moet niet alleen opvallen en zich door o.a. vormgeving, layout en inhoud onderscheiden van de websites van uw concurrent(en), maar ook in één oogopslag de identiteit van uw bedrijf uitdrukken. gonzodesign kan dit voor u verzorgen met een uniek ontwerp, dat onderscheidend en functioneel is. Een eigentijds en strak design dat aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf én uitnodigend is voor uw doelgroep!

Als u een unieke website wilt die past bij uw bedrijf, dan is een op maat gemaakt thema een verstandige keus. U heeft dan namelijk volledige controle over alle aspecten qua content en vormgeving. Een responsive WordPress website waarbij performancewebtoegankelijkheid (WCAG2.1), beveiliging en gebruiksvriendelijkheid (UX) voorop staan. Hierdoor zal uw investering een lange tijd mee gaan en kan uw website met uw bedrijf meegroeien.

gonzodesign is gespecialiseerd in het opleveren van op maat gemaakte functionele én responsive WordPress websites die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ik werk voor klanten, particulieren, web bureaus en MKB’en die hoofdzakelijk WordPress gebruiken.

I love WordPress CMS

WordPress Ontwikkeling

WordPress is uitbreidbaar met diverse componenten (plugins en widgets), waarmee functionaliteit op een simpele manier toegevoegd kan worden aan uw website. Denk hierbij aan het toevoegen van een foto album, webshop, forum of formulieren, maar ook voor het verbeteren van de zoekmachine optimalisatie (SEO), beveiliging en het backup-en van de website of onderliggende database.

In eerste instantie probeert gonzodesign gebruik te maken van bestaande plugins die zichzelf al ruim bewezen hebben. Zijn die niet verkrijgbaar, of zijn de bestaande plugins niet schaalbaar genoeg, dan wordt bekeken of de code voor de vereiste functionaliteit custom kan worden ontwikkeld.

Elk WordPress Thema dat ik maak, is vanaf scratch ontworpen: geen standaard/premium thema’s, pagebuilder plugins of verouderde codes! Hierdoor is uw website retesnel geladen, zoekmachine-vriendelijk en superveilig omdat er met de Gutenberg Block Editor wordt gewerkt waarmee u vrij eenvoudig webpagina’s kunt indelen en ontwerpen.

Voor diensten zoals o.a. custom plugin ontwikkeling of specifieke e-commerce oplossingen heb ik mijn netwerk met partners.

gonzodesign bouwt creatieve en vernieuwende WordPress Thema’s met aandacht voor detail. Uw Thema wordt altijd geschreven conform de geldende W3C-webstandards: browser compatibiliteit, toegankelijkheid, snelle laadtijden en valide HTML/CSS zijn het resultaat. Ik kan u helpen het uiterste te halen uit WordPress en uw doelstellingen haalbaar te maken.

WordPress Onderhoud & Updates

Structureel onderhoud van uw WordPress site is heel belangrijk, regelmatig worden er nml. nieuwe (WordPress Core of Plugin) updates uitgebracht. Deze updates kunnen variëren van een noodzakelijke beveiligingsupdate tot hele nieuwe functionaliteiten binnenin de WordPress Core.

Het is dus raadzaam deze updates bij te houden, met name in geval van nieuwe beveiligingsupdates. Maar ook het maken van backups, het optimaliseren van de database en evt. SPAM en malware verwijderen dragen bij aan het optimaal presteren van uw website. Dat kunt u eventueel zelf doen, maar u kunt het ook uitbesteden aan gonzodesign.

Meer informatie over WordPress Onderhoud en Optimalisatie kunt u nalezen in het volgend Artikel: Simpele Tips voor WordPress Onderhoud.

Op zoek naar een WordPress specialist die uw nieuwe WordPress website, geoptimaliseerd voor mobiel, kan ontwikkelen én onderhouden? Als u kennis wilt maken met mijn werkwijze aangaande WordPress Ontwikkeling nodig ik u van harte uit eens langs te komen voor een vrijblijvende afspraak.