Mobiele Navigatie

WordPress Ontwikkeling en Thema Ontwerp

WordPress, ooit een simpele weblog-tool, nu een compleet en gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System) waar uitgebreide sites op gebouwd kunnen worden. Ruim 27% van alle websites wereldwijd wordt met een WordPress CMS opgeleverd en onderhouden, ook in Nederland is WordPress zeer populair.

Bouw geloofwaardigheid en een groter consumenten vertrouwen op door een zakelijke website inclusief blog. Een blog stelt ondernemingen namelijk in de gelegenheid om online met klanten en publiek op een efficiënte, vakkundige en transparante manier te communiceren.

Een zakelijke blog kan gebruikt worden als doeltreffend marketing hulpmiddel om zodoende een breder doelpubliek te bereiken.

WordPress Ontwikkeling

WordPress is uitbreidbaar met diverse componenten (zoals plugins/widgets), waarmee functionaliteit op een eenvoudige manier toegevoegd kan worden aan uw website. Denk hierbij bijv. aan het toevoegen van een fotoalbum, webshop, forum of formulieren, maar ook voor het verbeteren van de zoekmachine-optimalisatie (SEO), beveiliging en backup van de database.

Ik heb een artikel geschreven over de verschillende voordelen die WordPress biedt: Belangrijkste Redenen om WordPress te gebruiken.

De ontwikkelingen op het internet volgen zich in een steeds hoger tempo op, zo worden zaken als beveiliging en vindbaarheid steeds essentiëler. De concurrentie neemt toe en is bijna niet meer te behappen zonder gespecialiseerd WordPress Ontwikkeling met oog voor zoekmachine optimalisatie.

gonzodesign is gespecialiseerd in het opleveren van op maat gemaakte functionele én responsive WordPress websites die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor diensten zoals o.a. custom plugin ontwikkeling of specifieke e-commerce oplossingen heb ik mijn netwerk met partners.

WordPress Logo

WordPress Thema Ontwerp

Een website moet opvallen en zich door o.a. vormgeving, layout en inhoud onderscheiden van de web sites van uw concurrenten en tevens in één oogopslag de identiteit van uw organisatie uitdrukken.

Als u een unieke website wilt die past bij uw bedrijf, dan is een op maat gemaakt thema een verstandige keus. U heeft dan namelijk volledige controle over alle aspecten qua layout en vormgeving. Daarnaast heeft u één aanspreekpunt voor aanpassingen in de toekomst, zodat uw investering een lange tijd mee gaat.

gonzodesign kan dit voor u verzorgen met een uniek ontwerp, dat onderscheidend en functioneel is. Maar bovenal, een website die uitnodigend is voor uw doelgroep! Ik kan u helpen het uiterste te halen uit WordPress en uw doelstellingen haalbaar te maken.

Middels responsive design kan uw boodschap of product op de verschillende mobiele apparaten een nog breder doelpubliek bereiken!

Uw website wordt altijd geschreven conform de geldende W3C-webstandards: browser compatibiliteit, webtoegankelijkheid, zoekmachine vriendelijkheid (valide HTML/CSS) en een snelle laadtijd zijn het resultaat.

Uw ideeën en wensen dienen als basis voor het ontwerp, gecombineerd met mijn ervaring in het maken van succesvolle WordPress thema designs.

WordPress Onderhoud & Updates

Structureel onderhoud van uw WordPress site is ook belangrijk, regelmatig worden er nml. nieuwe (WordPress, Plugin of Thema) updates uitgebracht.

Deze updates kunnen variëren van een noodzakelijke beveiligingsupdate tot hele nieuwe functionaliteiten binnenin de WordPress Core. Dat kunt u eventueel zelf doen, maar u kunt het ook uitbesteden aan gonzodesign.

Meer informatie over WordPress Onderhoud en Optimalisatie kunt u nalezen in het volgend Artikel: Simpele Tips voor WordPress Onderhoud.

Het is dus sterk aan te raden deze updates bij te houden – met name in geval van nieuwe beveiligingsupdates – maar ook om backups te maken, uw database te optimaliseren maar ook om evt. SPAM en malware te verwijderen.

Zo blijft uw website veilig, up-to-date en het draagt daarnaast bij aan optimale prestaties van uw website.

Op zoek naar een WordPress specialist die uw nieuwe WordPress website, geoptimaliseerd voor mobiel, kan ontwikkelen? Als u kennis wilt maken met mijn werkwijze aangaande WordPress Ontwikkeling nodig ik u van harte uit eens langs te komen voor een vrijblijvende afspraak.

Offerte Aanvraag

Meest Recent Project

Groundsailer Media

Colofon