WordPress Thema Ontwerp en Ontwikkeling

WordPress is een veelzijdig and krachtig CMS (Content Management System). Het is zeer geschikt als basis voor corporate websites, e-commerce websites en websites met een focus op content publishing. Ruim 40% van alle websites wereldwijd wordt met een WordPress CMS opgeleverd en onderhouden.

Ik heb een artikel geschreven over de verschillende voordelen die WordPress biedt: Belangrijkste Redenen om WordPress te gebruiken.

gonzodesign gelooft dat WordPress sites moeten werken met een minimale set-up, zodat jij je kunt focussen op het delen van jouw verhaal, product of dienst. gonzodesign werkt al sinds 2008 met WordPress en heeft al meer dan 100 websites met dit CMS gemaakt, .. ervaring genoeg dus.

WordPress Thema Ontwerp

Een site moet niet alleen opvallen en zich door o.a. vormgeving, layout en inhoud onderscheiden van de sites van je concurrent(en), maar ook in één oogopslag de identiteit van jouw bedrijf uitdrukken. gonzodesign kan dit voor jou verzorgen met een uniek ontwerp, dat onderscheidend en functioneel is. Een eigentijds en strak design dat aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf én uitnodigend is voor jouw doelgroep!

Als jij een unieke website wilt die past bij jouw bedrijf, dan is een op maat gemaakt thema een verstandige keus. Jij hebt dan namelijk alle controle over alle aspecten qua content en vormgeving. Een responsive WordPress site waarbij performanceweb toegankelijkheid (WCAG2.1), zoekmachine vriendelijkheid, User Experience (UX) en veiligheid voorop staan.

Een maatwerk WordPress thema zorgt ervoor dat je maximaal resultaat haalt uit de online mogelijkheden van je website, met meer bezoekers en een beduidend hogere conversie. gonzodesign werkt daarbij nooit volgens een standaard protocol maar altijd naar aanleiding van jouw specifieke wensen en ideeën.

Jouw website is niet zomaar een overhead artikel of digitaal visitekaartje – het communiceert jouw missie en visie als onderneming met je lezers, potentiële klanten, etc. Investeer in jouw missie door te investeren in jouw website. Hierdoor zal jouw investering ook een lange tijd mee gaan en kan je website met jouw bedrijf mee groeien.

I love WordPress CMS

WordPress Ontwikkeling

WordPress is uitbreidbaar met diverse componenten (plugins en widgets), waarmee functionaliteit op een simpele manier toegevoegd kan worden aan jouw website. Denk hierbij aan het toevoegen van een foto album, webshop, forum of formulieren, maar ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO), beveiliging en het backup-en van de website of onderliggende database.

In eerste instantie probeert gonzodesign gebruik te maken van bestaande plugins die zichzelf al ruim bewezen hebben. Zijn die niet verkrijgbaar, of zijn de bestaande plugins niet schaalbaar genoeg, dan wordt bekeken of de code voor de vereiste functionaliteit als maatwerk kan worden ontwikkeld. Voor diensten zoals o.a. custom plugin ontwikkeling of specifieke e-commerce oplossingen heb ik een goed netwerk met partners.

Elk WordPress thema dat ik maak, is vanaf scratch ontworpen: geen standaard/premium thema’s, pagebuilder plugins of verouderde codes! Met de Gutenberg Block Editor, die in de WordPress core zit gebakken, is het ook mogelijk om eenvoudige layouts te maken en jouw webpagina’s in te delen en te stylen. Hierdoor is jouw website retesnel geladen maar ook zoekmachine vriendelijk, superveilig én uniek.

gonzodesign bouwt creatieve en vernieuwende WordPress thema’s met aandacht voor detail. Jouw WP thema wordt altijd geschreven conform de geldende W3C-webstandards: browser compatibiliteit, snelle laadtijden en valide HTML/CSS zijn het resultaat. Ik kan je helpen het uiterste te halen uit WordPress en jouw doelstellingen haalbaar te maken.

#WordPress Onderhoud & Updates

Structureel onderhoud van een WordPress site is heel belangrijk, regelmatig worden er nml. nieuwe (WordPress Core of Plugin) updates uitgebracht. Deze updates kunnen variëren van een noodzakelijke beveiligingsupdate tot hele nieuwe functionaliteiten binnenin de WordPress Core.

Het is dus raadzaam deze updates bij te houden, met name in geval van nieuwe beveiligingsupdates. Maar ook het maken van backups, het optimaliseren van de database en evt. SPAM en malware verwijderen dragen bij aan het optimaal presteren van jouw website. Dat kun jij eventueel zelf doen, maar je kunt het ook uitbesteden aan gonzodesign.

Meer informatie over WordPress Onderhoud en Optimalisatie kun je nalezen in het volgend Artikel: Simpele Tips voor WordPress Onderhoud.

Hulp nodig?

Op zoek naar een WordPress specialist die jouw nieuwe WordPress website, geoptimaliseerd voor mobiel, kan ontwikkelen én onderhouden? Als jij kennis wilt maken met mijn werkwijze aangaande WordPress thema ontwerp en ontwikkeling, nodig ik je van harte uit eens langs te komen voor een vrijblijvende afspraak.