WordPress Thema Ontwerp en Ontwikkeling

WordPress is een veelzijdig and krachtig CMS (Content Management System). Het is zeer geschikt als technische basis voor corporate websites, e-commerce websites en websites met een focus op content publishing. Ruim 35% van alle websites wereldwijd wordt met een WordPress CMS opgeleverd en onderhouden, ook hier in Nederland is WordPress zeer populair.

Ik heb een artikel geschreven over de verschillende voordelen die WordPress biedt: Belangrijkste Redenen om WordPress te gebruiken.

gonzodesign gelooft dat WordPress sites moeten werken met een minimale set-up, zodat u zich kunt concentreren op het delen van uw verhaal, product of dienst. gonzodesign werkt al sinds 2008 met het WordPress CMS en heeft al meer dan 50 websites gemaakt met WordPress, .. ervaring genoeg dus.

WordPress Thema Ontwerp

Een website moet opvallen en zich door o.a. vormgeving, layout en inhoud onderscheiden van de websites van uw concurrent(en) en tevens in één oogopslag de identiteit van uw organisatie uitdrukken.

Als u een unieke website wilt die past bij uw bedrijf, dan is een op maat gemaakt thema een verstandige keus. U heeft dan namelijk volledige controle over alle aspecten qua layout en vormgeving. Ik bouw WordPress sites waarbij toegankelijkheid, performance, beveiliging en gebruiksgemak voorop staan. Hierdoor zal uw investering een lange tijd mee gaan en kan uw website met uw bedrijf meegroeien.

gonzodesign kan dit voor u verzorgen met een uniek ontwerp, dat onderscheidend en functioneel is. Een eigentijds design die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf én uitnodigend is voor uw doelgroep! Ik kan u helpen het uiterste te halen uit WordPress en uw doelstellingen haalbaar te maken.

Uw website wordt altijd geschreven conform de geldende W3C-webstandards: browser compatibiliteit, toegankelijkheid, zoekmachine vriendelijkheid (valide HTML/CSS) en een snelle laadtijd zijn het resultaat.

I love WordPress CMS

WordPress Ontwikkeling

WordPress is uitbreidbaar met diverse componenten (plugins en widgets), waarmee functionaliteit op een eenvoudige manier toegevoegd kan worden aan uw website. Denk hierbij aan het toevoegen van een foto album, webshop, forum of formulieren, maar ook voor het verbeteren van de zoekmachine optimalisatie (SEO), beveiliging en backup van de website of onderliggende database.

In eerste instantie probeert gonzodesign gebruik te maken van bestaande plugins die zichzelf al ruim bewezen hebben. Zijn die niet verkrijgbaar, of zijn de bestaande plugins niet schaalbaar genoeg, dan wordt bekeken of de code voor de vereiste functionaliteit custom kan worden ontwikkeld.

Elk WordPress Theme dat ik maak, is vanaf scratch ontworpen: geen standaard/premium thema’s, pagebuilder plugins of verouderde codes! Voor diensten zoals o.a. custom plugin ontwikkeling of specifieke e-commerce oplossingen heb ik mijn netwerk met partners.

Middels responsive design kan uw boodschap of product op de verschillende mobiele apparaten een nog breder doelpubliek bereiken!

gonzodesign is gespecialiseerd in het opleveren van op maat gemaakte functionele én responsive WordPress websites die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ik werk voor klanten, particulieren, web bureaus en MKB’en die hoofdzakelijk WordPress gebruiken.

WordPress Onderhoud & Updates

Structureel onderhoud van uw WordPress site is heel belangrijk, regelmatig worden er nml. nieuwe (WordPress Core of Plugin) updates uitgebracht. Deze updates kunnen variëren van een noodzakelijke beveiligingsupdate tot hele nieuwe functionaliteiten binnenin de WordPress Core.

Het is dus raadzaam deze updates bij te houden, met name in geval van nieuwe beveiligingsupdates. Maar ook het maken van backups, het optimaliseren van de database en evt. SPAM en malware verwijderen dragen bij aan het optimaal presteren van uw website. Dat kunt u eventueel zelf doen, maar u kunt het ook uitbesteden aan gonzodesign.

Meer informatie over WordPress Onderhoud en Optimalisatie kunt u nalezen in het volgend Artikel: Simpele Tips voor WordPress Onderhoud.

Op zoek naar een WordPress specialist die uw nieuwe WordPress website, geoptimaliseerd voor mobiel, kan ontwikkelen én onderhouden? Als u kennis wilt maken met mijn werkwijze aangaande WordPress Ontwikkeling nodig ik u van harte uit eens langs te komen voor een vrijblijvende afspraak.