Maatwerk WordPress ontwikkeling en hema ontwerp

WordPress is een veelzijdig and krachtig CMS (Content Management System). Het is zeer geschikt als basis voor corporate websites, e-commerce websites en websites met een focus op content publishing. Ruim 40% van alle websites wereldwijd wordt met een WordPress CMS opgeleverd en onderhouden.

gonzodesign gelooft dat WordPress sites moeten werken met een minimale set-up, zodat jij je kunt focussen op het delen van jouw verhaal, product of dienst. gonzodesign werkt al sinds 2008 met WordPress en heeft al meer dan 90 WordPress maatwerk websites gemaakt, .. ervaring genoeg dus.

Maatwerk WordPress thema ontwerp

Een site moet niet alleen opvallen en zich door o.a. vormgeving, layout en inhoud onderscheiden van de sites van je concurrent(en), maar ook in één oogopslag de identiteit van jouw bedrijf uitdrukken. gonzodesign kan dit voor jou verzorgen met een uniek ontwerp, dat onderscheidend en functioneel is. Een eigentijds en strak design dat aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf én uitnodigend is voor jouw doelgroep!

Als jij een unieke website wilt die past bij jouw bedrijf, dan is een op maat gemaakt WordPress thema een zeer verstandige keus. WordPress maatwerk websites worden volledig op jouw specifieke eisen toegesneden, van het design tot de functionaliteiten. Alle op-maat-gemaakte WordPress websites die ik bouw stralen vooral rust uit, zodat de lezer zich beter kan richten op jouw verhaal. gonzodesign werkt daarbij nooit volgens een standaard protocol maar altijd naar aanleiding van jouw specifieke wensen en ideeën.

Voordelen van maatwerk WordPress websites

Een maatwerk WordPress thema zorgt ervoor dat je maximaal resultaat haalt uit de online mogelijkheden van je website, met meer bezoekers en een beduidend hogere conversie. Een website waar jij echt de controle hebt over alle aspecten qua content en vormgeving. Een responsive WordPress maatwerk website waar User Experience (UX), digitale toegankelijkheid (WCAG), performance, zoekmachine vriendelijkheid en veiligheid voorop staan.

I love maatwerk WordPress websites
Maatwerk WordPress ontwerp en ontwikkeling

Jouw website is niet zomaar een overhead artikel of digitaal visitekaartje; het communiceert jouw missie en visie als onderneming met je lezers, potentiële klanten, etc. Investeer in jouw missie door te investeren in een maatwerk WordPress website. Hierdoor zal jouw investering ook een lange tijd meegaan en kan je website met jouw bedrijf mee groeien.

Maatwerk WordPress thema ontwikkeling

Elk maatwerk WordPress thema dat ik maak, is vanaf scratch ontworpen. Geen standaard of premium thema’s, page builder plugins of verouderde codes! Met de Gutenberg Block Editor, die standaard in de WordPress core zit, is het ook mogelijk om eenvoudige layouts te maken en jouw webpagina’s in te delen en te stylen. Hierdoor is jouw website retesnel geladen maar ook zoekmachine vriendelijk, superveilig én uniek.

WordPress is ook uitbreidbaar met diverse componenten (plugins en widgets), waarmee functionaliteit op een simpele manier toegevoegd kan worden. Denk hierbij aan het toevoegen van een foto album, webshop, forum of formulieren, maar ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO), beveiliging en het backup-en van de website of onderliggende database.

In eerste instantie probeert gonzodesign gebruik te maken van bestaande plugins die zichzelf al ruim bewezen hebben. Zijn die niet verkrijgbaar, of zijn de bestaande plugins niet schaalbaar genoeg, dan wordt bekeken of de code voor de vereiste functionaliteit op maat kan worden ontwikkeld. Voor diensten zoals bijvoorbeeld maatwerk plugin ontwikkeling, specifieke WordPress koppelingen of e-commerce oplossingen heb ik een goed netwerk met partners.

Maatwerk WordPress ontwerp en ontwikkeling vanaf scratch gemaakt
Maatwerk WordPress ontwerp en ontwikkeling vanaf scratch

gonzodesign bouwt creatieve en vernieuwende maatwerk WordPress websites met aandacht voor detail. Jouw WP thema wordt altijd geschreven conform de geldende W3C-webstandards; browser compatibiliteit, snelle laadtijden en valide HTML/CSS zijn het resultaat. Ik kan je helpen het uiterste te halen uit WordPress en jouw doelstellingen haalbaar te maken.

#WordPress Onderhoud & Updates

Structureel onderhoud van elke WordPress site is belangrijk, regelmatig worden er namelijk nieuwe (WordPress Core of Plugin) updates uitgebracht. Het is dus raadzaam deze updates bij te houden, met name in geval van nieuwe beveiligingsupdates. Maar ook het maken van backups, het optimaliseren van de database en evt. SPAM en malware verwijderen dragen bij aan het optimaal presteren van jouw website. Dat kun jij eventueel zelf doen, maar je kunt het ook uitbesteden aan gonzodesign.

Hulp nodig?

Op zoek naar een WordPress specialist die jouw nieuwe vette WordPress website, geoptimaliseerd voor mobiel, op maat kan ontwikkelen? Wil jij kennis maken met mijn werkwijze wat betreft WordPress maatwerk thema ontwerp en ontwikkeling? Kom eens langs voor een vrijblijvende afspraak.