Mobiele Navigatie

gonzodesign is een ontwerpbureau dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met visuele communicatie: huisstijl ontwerp en (front-end) webdesign. Een klein bureau met persoonlijk contact en een duidelijke gedachtegang. gonzodesign helpt u graag uw bedrijf of merk professioneel, visueel uniek en herkenbaar te positioneren middels een effectieve grafische vormgeving én een functioneel website ontwerp.

gonzodesign bouwt sterke merken en streeft in al haar ontwerpen naar de optimale merkbeleving, die de doelgroep aanspreekt en in lijn is met de strategische doelstellingen van uw bedrijf of organisatie. Gedurende het totale proces, vanaf idee t/m realisatie, voorziet gonzodesign feedback momenten om samen tot een optimaal resultaat te kunnen komen. gonzodesign is op 01-01-2007 opgericht door Jan Rajtoral, AKA Gonzo the Great.

Wie zijn mijn Klanten?

Mijn cliënten komen allemaal uit verschillende branches (dienstverlening, industriële sectoren, bouw en vastgoed, etc), maar allemaal hebben ze behoefte aan een visuele oplossing voor een zakelijk probleem. Of het nu gaat om een bepaalde boodschap te communiceren met uw doelgroep, het imago van uw bedrijf te verbeteren of simpelweg om meer producten te verkopen, .. ik kan helpen om dat te realiseren!

Maar ook voor grafische ontwerpers, (WordPress) developers, startups, web- en reclamebureaus bouw ik regelmatig hele websites of codeer alleen de front-end (HTML, CSS, jQuery of een volledig werkend WordPress thema). Een goede combinatie van strategie, creativiteit en technologie wordt benut om voor uw bedrijf praktische, effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te bedenken en te realiseren.

Waar zit gonzodesign?

gonzodesign is gevestigd in ‘Oud Rijswijk’, onder de smog van Den Haag, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Geïnteresseerd? Kom gerust langs voor een kop koffie of maak een vrijblijvende afspraak met mij om uw nieuw project te bespreken.

“Een uniek, prikkelend ontwerp kan de aandacht trekken, kwaliteit uitdrukken, onderscheiden en zelfs verleiden tot lezen of kopen!”

Offerte Aanvraag

Aanbevelingen

 • Mijn website was onoverzichtelijk, vond ik zelf, er zat geen logische route in. Ook in het content management systeem raakte ik af en toe de weg kwijt. Jan Rajtoral van gonzodesign heeft een nieuwe site voor mij ontworpen en gebouwd. Vanaf dag één kon ik daar prima mee werken, ook omdat..

  Lees verder
  Zoë Cramer, Red pepper gang
 • Jan heeft voor ons de website www.almezo.nl ontworpen. Dit is een beheerderswebsite en we zijn zeer blij met het resultaat! Het ziet er fris en strak uit, met een hoop toegevoegde mogelijkheden. Ook de samenwerking verliep heel prettig. Hij staat altijd voor je klaar met nieuwe ideeën..

  Lees verder
  Chantal Dobbenga, Almezo BV
 • Jan heeft met Gonzodesign drie frisse, nieuwe en responsive websites ontwikkeld voor Abacus. Dezelfde basis en toch allemaal een eigen look & feel. Het is zeer prettig samenwerken met Jan. Korte lijnen, directe communicatie, uitstekende deskundigheid en bovenal een prachtig..

  Lees verder
  Janou Golsteijn-Beckers, Abacus BV
 • Wij hebben Jan ingehuurd om onze website opnieuw vorm te geven. Jan heeft een compleet nieuwe responsive website gebouwd, en de tijd genomen om ons te trainen in het gebruik hiervan. Ik heb Jan ervaren als een zeer kundig en creatief persoon, en verwacht ook in de toekomst van zijn..

  Lees verder
  Roj van Baaren, PHBM
 • Jan has created my responsive website (the layout fits the width of any device (desktop, tablet or mobile) the site is being viewed in). In the same process he taught me all about SEO and how to fill the website myself with blog items and new projects. Although I didn't have a clue two..

  Lees verder
  Jop Timmers, Design for Good
 • Jan heeft naar volle tevredenheid de branding van mijn bedrijf verzorgd. Dat pakt hij op een professionele manier aan. Maar verliest de klantvriendelijkheid absoluut niet uit het oog! Het is fijn overleggen met Jan. Hij wist bij mij in ieder geval op dezelfde frequentie uit te komen..

  Lees verder
  Bart van Schijndel, cosys
 • CEO SunTzu Strategies

  Jan is an an amazing web designer. I hired him to do my Wordpress site at suntzuforwomen.com and I was immediately impressed with his depth of both creative and technical skill. Not only that, but Jan is an expert communicator. I know from a great deal of personal industry experience that..

  Lees verder
  Becky Sheetz-Runkle, Sun Tzu Strategies
Meer op LinkedIn

gonzodesign in cijfers

13

Jaar ervaring

1.436.854

Pixels verplaatst

75

Websites gebouwd

32

Visuele Identiteiten

Meest Recent Project

Ikdoemeejijook