Mobiele Navigatie

gonzodesign is een ontwerpbureau dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met visuele communicatie: logo/huisstijl ontwerp en (front-end) webdesign. Een klein bureau met persoonlijk contact en een duidelijke gedachtegang. gonzodesign helpt u graag uw bedrijf of merk professioneel, visueel uniek en herkenbaar te positioneren middels een effectieve grafische vormgeving én een functioneel website ontwerp.

gonzodesign bouwt sterke merken en streeft in al haar ontwerpen naar de optimale merkbeleving. Van strategie tot concept en van design tot realisatie, gonzodesign voorziet feedback momenten om samen tot een optimaal resultaat te kunnen komen. gonzodesign is opgericht door Jan Rajtoral (AKA Gonzo the Great) op 01-01-2007.

Wie zijn mijn Klanten?

Mijn cliënten komen allemaal uit verschillende branches, maar allemaal hebben ze behoefte aan een visuele oplossing voor een zakelijk probleem. Of het nu gaat om een bepaalde boodschap te communiceren met uw doelgroep, het imago van uw bedrijf te verbeteren of om simpelweg meer producten te verkopen, .. ik kan uw bedrijf helpen om dat te realiseren!

Maar ik bouw ook regelmatig volledig functionerende WordPress websites voor grafische ontwerpers, (WordPress) developers, startups, web- en reclamebureaus of codeer alleen de front-end (HTML, CSS, JS). De combinatie van strategie, creativiteit en technologie wordt benut om innovatieve, slimme en technische oplossingen te bedenken en te realiseren.

Waar zit gonzodesign?

gonzodesign is gevestigd in ‘Oud Rijswijk’, onder de smog van Den Haag, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Geïnteresseerd? Kom gerust langs voor een kop koffie of maak een vrijblijvende afspraak om uw nieuw project te bespreken.

“Een uniek, prikkelend ontwerp kan de aandacht trekken, kwaliteit uitdrukken, onderscheiden en zelfs verleiden tot lezen of kopen!”

Offerte Aanvraag

Aanbevelingen

Zoë Cramer, Red pepper gang productions

Mijn website was onoverzichtelijk, vond ik zelf, er zat geen logische route in. Ook in het content management systeem raakte ik af en toe de weg kwijt. Jan Rajtoral van gonzodesign heeft een nieuwe site voor mij ontworpen en gebouwd. Vanaf dag één kon ik daar prima mee werken, ook omdat..

Lees verder
Zoë Cramer, Red pepper gang
Algemeen medewerker bedrijfsvoering en VvE-beheer bij Almezo B.V.

Jan heeft voor ons de website www.almezo.nl ontworpen. Dit is een beheerderswebsite en we zijn zeer blij met het resultaat! Het ziet er fris en strak uit, met een hoop toegevoegde mogelijkheden. Ook de samenwerking verliep heel prettig. Hij staat altijd voor je klaar met nieuwe ideeën..

Lees verder
Chantal Dobbenga, Almezo BV

Jan heeft met Gonzodesign drie frisse, nieuwe en responsive websites ontwikkeld voor Abacus. Dezelfde basis en toch allemaal een eigen look & feel. Het is zeer prettig samenwerken met Jan. Korte lijnen, directe communicatie, uitstekende deskundigheid en bovenal een prachtig..

Lees verder
Janou Golsteijn-Beckers, Abacus BV

Wij hebben Jan ingehuurd om onze website opnieuw vorm te geven. Jan heeft een compleet nieuwe responsive website gebouwd, en de tijd genomen om ons te trainen in het gebruik hiervan. Ik heb Jan ervaren als een zeer kundig en creatief persoon, en verwacht ook in de toekomst van zijn..

Lees verder
Roj van Baaren, PHBM

Jan has created my responsive website (the layout fits the width of any device (desktop, tablet or mobile) the site is being viewed in). In the same process he taught me all about SEO and how to fill the website myself with blog items and new projects. Although I didn't have a clue two..

Lees verder
Jop Timmers, Design for Good

Jan heeft naar volle tevredenheid de branding van mijn bedrijf verzorgd. Dat pakt hij op een professionele manier aan. Maar verliest de klantvriendelijkheid absoluut niet uit het oog! Het is fijn overleggen met Jan. Hij wist bij mij in ieder geval op dezelfde frequentie uit te komen..

Lees verder
Bart van Schijndel, cosys
CEO SunTzu Strategies

Jan is an an amazing web designer. I hired him to do my Wordpress site at suntzuforwomen.com and I was immediately impressed with his depth of both creative and technical skill. Not only that, but Jan is an expert communicator. I know from a great deal of personal industry experience that..

Lees verder
Becky Sheetz-Runkle, Sun Tzu Strategies
Meer op LinkedIn

gonzodesign in cijfers

13

Jaar ervaring

7326602

Pixels verplaatst

75

Websites gebouwd

32

Visuele Identiteiten

Meest Recent Project

Ikdoemeejijook