gonzodesign is een ontwerpbureau dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met visuele communicatie: logo/huisstijl ontwerp en (front-end) webdesign. Een klein bureau met persoonlijk contact en een duidelijke gedachtegang. gonzodesign helpt u graag uw bedrijf of merk professioneel, visueel uniek en herkenbaar te positioneren middels een effectieve grafische vormgeving én een gebruiksvriendelijke en functionele website.

gonzodesign bouwt sterke merken en streeft in al haar ontwerpen naar de optimale merkbeleving. Van strategie tot concept en van design tot realisatie, gonzodesign voorziet feedback momenten om samen tot een optimaal resultaat te kunnen komen. gonzodesign is opgericht door Jan Rajtoral (AKA Gonzo the Great) op 01-01-2007.

Wie zijn mijn Klanten?

Mijn cliënten komen allemaal uit verschillende branches, maar allemaal hebben ze behoefte aan een visuele oplossing voor een zakelijk probleem. Of het nu gaat om een bepaalde boodschap te communiceren met uw doelgroep, het imago van uw bedrijf te verbeteren of om simpelweg meer producten te verkopen, .. ik kan uw bedrijf helpen om dat te realiseren!

Maar ik bouw ook regelmatig volledig functionerende WordPress websites voor grafische ontwerpers, (WordPress) developers, startups, web- en reclamebureaus of codeer alleen de front-end (HTML, CSS, JS). De combinatie van strategie, creativiteit en technologie wordt benut om innovatieve, slimme en technische oplossingen te bedenken en te realiseren.

Waar zit gonzodesign?

gonzodesign is gevestigd in ‘Oud Rijswijk’, onder de smog van Den Haag, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Geïnteresseerd? Kom gerust langs voor een kop koffie of maak een vrijblijvende afspraak om uw nieuw project te bespreken.