Mobiele Navigatie

gonzodesign is een ontwerpbureau dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met visuele communicatie: huisstijl ontwerp en webdesign. gonzodesign helpt u graag uw bedrijf of merk professioneel, visueel uniek en herkenbaar te positioneren middels een effectieve grafische vormgeving én een functioneel website ontwerp.

gonzodesign is gespecialiseerd in: het ontwikkelen van communicatiestrategieën, het realiseren van succesvolle on- en offline producties, het begeleiden van bedrijven met User Experience (UX), Gebruikersinterface Ontwerp (UI), Zoekmachine Optimalisatie, Webtoegankelijkheid (A11y), Performance, WordPress Development, Logo Design, Huisstijl ontwerp, Print- en Drukwerk, Grafische Vormgeving, Typografie.

Gedurende het totale proces, vanaf idee t/m realisatie, voorziet gonzodesign feedback momenten om samen tot een optimaal resultaat te kunnen komen. gonzodesign is op 01-01-2006 opgericht door Jan Rajtoral. Graag verwijs ik u naar mijn online Curriculum Vitae voor meer informatie en details.

Wie zijn mijn Klanten?

Mijn cliënten komen allemaal uit verschillende branches (dienstverlening, industriële sectoren, bouw en vastgoed, etc), maar allemaal hebben ze behoefte aan een visuele oplossing voor een zakelijk probleem. Of het nu gaat om het imago van uw bedrijf te verbeteren, een bepaalde boodschap te communiceren met uw doelgroep, of om gewoonweg meer producten te verkopen, .. ik kan helpen om dat te realiseren!

Maar ook voor grafische ontwerpers, WordPress Developers, Startups, web- en reclamebureaus bouw ik regelmatig hele websites of codeer alleen de front-end (HTML, CSS, jQuery of een volledig werkend WordPress thema). De combinatie van creativiteit, ervaring en technische kennis wordt benut om voor uw bedrijf praktische en effectieve oplossingen te bedenken en te realiseren.

Waar zit gonzodesign?

gonzodesign is gevestigd in ‘Oud Rijswijk’, onder de smog van Den Haag, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak met gonzodesign, .. of kom gerust langs voor een kop koffie om uw nieuw project te bespreken.

“Een uniek, prikkelend ontwerp kan de aandacht trekken, kwaliteit uitdrukken, onderscheiden en/of zelfs verleiden tot lezen of kopen!”

Offerte Aanvraag

Aanbevelingen

  • Algemeen medewerker bedrijfsvoering en VvE-beheer bij Almezo B.V.
    "Jan heeft voor ons de website www.almezo.nl ontworpen. Dit is een beheerderswebsite en we zijn zeer blij met het resultaat! Het ziet er fris en strak uit, met een hoop toegevoegde mogelijkheden. Ook de samenwerking verliep heel prettig. Hij staat altijd voor je klaar met nieuwe ideeën..
  • CEO SunTzu Strategies
    "Jan is an an amazing web designer. I hired him to do my Wordpress site at suntzuforwomen.com and I was immediately impressed with his depth of both creative and technical skill. Not only that, but Jan is an expert communicator. I know from a great deal of personal industry experience that..
  • "Jan heeft met Gonzodesign drie frisse, nieuwe en responsive websites ontwikkeld voor Abacus. Dezelfde basis en toch allemaal een eigen look & feel. Het is zeer prettig samenwerken met Jan. Korte lijnen, directe communicatie, uitstekende deskundigheid en bovenal een prachtig..
  • "Wij hebben Jan ingehuurd om onze website opnieuw vorm te geven. Jan heeft een compleet nieuwe responsive website gebouwd, en de tijd genomen om ons te trainen in het gebruik hiervan. Ik heb Jan ervaren als een zeer kundig en creatief persoon, en verwacht ook in de toekomst van zijn..
  • "Jan has created my responsive website (the layout fits the width of any device (desktop, tablet or mobile) the site is being viewed in). In the same process he taught me all about SEO and how to fill the website myself with blog items and new projects. Although I didn't have a clue two..
  • "Jan heeft naar volle tevredenheid de branding van mijn bedrijf verzorgd. Dat pakt hij op een professionele manier aan. Maar verliest de klantvriendelijkheid absoluut niet uit het oog! Het is fijn overleggen met Jan. Hij wist bij mij in ieder geval op dezelfde frequentie uit te komen als..

Verdere Publicaties

rajtoral.com

rajtoral.com is mijn (prijswinnende) online grafische en web design portfolio. Hierin staan de laatste gerealiseerde grafische en digitale projekten van gonzodesign, maar tevens artikelen over tools, plugins, (web)app's, etc.

gonzoblog.nl

De inhoud op de gonzoblog.nl heeft een hoog 'how to' karakter: informatie voor grafische en web ontwerpers met vraagstukken over alle aspecten van hun beroep, om zodoende hun bedrijfsvoering te professionaliseren.

Volg Mij op Twitter

Op Twitter deel ik, op een (bijna) dagelijkse basis, de laatste artikelen over Web Design, SEO, WordPress, etc! Soms geef ik ook mijn (ongezouten) mening en praat daar graag over met andere designers of developers.

Guest Posts

Naast de verscheidene artikelen op de gonzoblog.nl, schrijf ik ook guest-post voor een aantal andere blogs, zoals:

Meest Recent Project

Leerschoon M/V

Colofon