Introductie gonzodesign (visuele communicatie)

gonzodesign is een design-gedreven ontwerpbureau dat zich bezig houdt met visuele communicatie: huisstijl ontwerp en maatwerk WordPress sites. Een klein bureau met persoonlijk contact en een duidelijke gedachtegang. gonzodesign gelooft dat een visuele identiteit de som is van alle interacties. Dit maakt elke interactie tot een moment van de waarheid. Een goed ontwerp draait niet alleen om esthetiek; het gaat erom een ervaring te creëren die gemakkelijk en prettig te gebruiken is.

gonzodesign bouwt sterke merken en streeft in al haar ontwerpen naar de optimale merkbeleving. Van strategie tot concept en van design tot realisatie. gonzodesign voorziet feedback momenten om samen tot een optimaal resultaat te kunnen komen. gonzodesign is opgericht door Jan Rajtoral (AKA Gonzo the Great) op 01-01-2007.

Wie zijn mijn Klanten?

Mijn cliënten komen allemaal uit verschillende branches, maar allemaal hebben ze behoefte aan een visuele oplossing voor een zakelijk probleem. Of het nu gaat om een bepaalde boodschap te communiceren met jouw doelgroep, het imago van jouw bedrijf te verbeteren of om simpelweg meer producten te verkopen, .. ik kan je helpen dat te realiseren!

Maar ik bouw ook regelmatig op maat gemaakte WordPress websites voor grafische ontwerpers, developers, startups, web- en reclamebureaus of codeer alleen de front-end (HTML, CSS, JS) van de website. De combinatie van strategie, creativiteit en technologie wordt benut om innovatieve, gebruiksvriendelijke en slimme oplossingen te bedenken én te realiseren.

Waar zit gonzodesign?

gonzodesign is gevestigd in ‘Oud Rijswijk’, onder de smog van Den Haag. Centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Geïnteresseerd? Kom gerust langs voor een bakkie of maak een vrijblijvende afspraak om jouw nieuw project te bespreken.