Bedankt voor het aanvragen van een offerte bij gonzodesign

Jouw offerte aanvraag is ontvangen .. en nu? Ik probeer altijd binnen 24 uur na ontvangst van je offerte aanvraag te reageren. Meestal neem ik eerst telefonisch contact met jou op, om in een persoonlijk gesprek een goed inzicht te kunnen krijgen van jouw project. Als het vrij duidelijk is wat de wensen en eisen van een klant zijn, bevestig ik de ontvangst van een aanvraag per email.

Na dit eerste contactmoment zal ik je een aantal vragenlijsten toesturen naargelang de diensten die jij aanvraagt bij gonzodesign. Door deze vragenlijsten kan ik een beter idee krijgen wat jouw wensen en eisen zijn aangaande o.a. vormgeving (huisstijl), doel van je website, doelgroep(en), beoogde functionaliteiten, etc.

Nadat de projectspecificaties zijn afgerond en ik alle juiste vragen heb gesteld (bijv. vragenlijst website), ga ik een prijsindicatie maken voor de scope van de door jou gewenste werkzaamheden. gonzodesign berekent de kosten van de werkzaamheden als een ‘fixed price‘. De kosten structuur is gebaseerd op de geselecteerde services, de gewenste functionaliteiten, de complexiteit en de grootte van het project.

Informatie over mijn werkwijze, services en ontwerp proces kun je ook nalezen op de volgende bladzijden:

Mocht je toch meer informatie nodig hebben of vragen hebben, dan kun je gerust (telefonisch) contact met mij opnemen of mijn algemene voorwaarden bekijken.